Firma HR OÜ turvakaamerate videotelt on näha, kuidas nii 24. veebruaril kui ka pühapäeval, 24. aprillil toimunud õnnetused on sisuliselt identsed: Rohu tänavalt tulev juht eirab "Anna Teed" märki ja sõidab ette Telliskivi tänaval liikuvale autole. Telliskivi tänaval sõitnud auto aga põrutab ettesõitnud autole otse sisse, mistõttu viimane lendab vastu majaseina.

Videolindile jäänud pühapäevane õnnetus oli veel päris karm. Nimelt politsei teatel toimus kell 16.05 iiklusõnnetus Tallinnas Telliskivi ja Rohu tänavate ristmikul, kus 40-aastane Andrei, sõitis sõiduautoga Kia Sportage ette peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Golf, mida juhtis 28-aastane Tõnis.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus Kia vastu maja seina, liiklusmärki ja AS Starman kilpi. Kia juht ja Kias viibinud 35-aastane Marina toimetati kontrolliks Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse ning Kias kaasreisijana viibinud 2-aastane tüdruk Tallinna Lastehaiglasse.

Mõlema auto juhid olid kained ning juhtimisõigusega.

Kaks kuud varem, 24. veebruari ennelõunal, kella 11.30 ajal aga põrkasid samal ristmikul kokku sõiduautod Volkswagen Passat ja Opel Corsa. Õnnetuse tagajärjel keegi viga ei saanud, juhid olid kained.

Rohu ja Telliskivi tänavate nurgal toimunud õnnetustest on meedias olnud alatihti juttu. Näiteks 2014. aasta aprillis toimus sealsamas avarii, kui mööda Telliskivi tänavat liikunud Nissan põrkas Rohu tänavalt tulnud Mercedeselt saadud löögi tagajärjel kõigepealt vastu maja seina ja siis ka elektrikappi.

Vaata fotosid sellest avariist siit:

Sama aasta veebruaris toimus seaö jälle avarii, milles said vigastada kaks täiskasvanut ja üks laps, kes kõik viidi haiglasse.

Toona toimus avarii seetõttu, et Rohu tänaval sõitnud BMW sõiduki juht ei tundnud ristmikul muutunud liikluskorraldust, arvates, et tal on peatee. Selle tulemusena põrkas ta kokku Telliskivi tänaval liikunud Ford Galaxyga, mis omakorda paiskus vastu maja seina.

Fotod 2014. aasta veebruari avariist:

Politsei sõnul nimetatud ristmik õnneks selliste õnnetustega, kus inimesed oleksid viga saanud, silma teistest rohkem ei paista ning viimase aasta jooksul on selliseid avariisid olnud mitte rohkem kui paar.

Tasub veel ka märkida, et varasemalt oli see ristmik keeratud nö "pahupidi", ehk Telliskivi tänaval liikujad pidid andma teed Rohu tänaval liikujatele. Aastaid tagasi see liikluskorraldus aga muudeti.