Läänemaal Rohuküla ja Hobulaiu vahel leiti eile hilisõhtul kell 22.55 uppunud paat, milles oli olnud kaks inimest. Eile õhtul ei õnnestunud politseil ja päästjatel kadunud inimesi leida ning otsingud jätkusid täna.

Tartus jäi täna varahommikul kell viis kadunuks Kaarsillalt jõkke hüpanud noor mees. Politsei ja tuukrid polnud kella kaheksaks õhtul teda leidnud, homme jätkavad otsinguid mereväe tuukrid.

Põlvamaal juhtus täna keskpäeval traagiline õnnetus, kui remonditöid teinud mehele vajus peale väikebuss. Mees tegi Lutsu külas asuva talu hoovis väikebussi Ford Econoline all parandustöid, kuid buss ei olnud korralikult toestatud ning vajus talle peale. Mees suri sündmuskohal.

Täna kell 13.20 teatati, et Tartumaal Nõo vallas Meeri külas põleb elumaja. Päästjate saabudes tuli maja akendest ja ustest paksu suitsu. Päästjad sisenesid kustutustöödeks majja. Esialgse info kohaselt hoones inimesi ei olnud, kuid selgus, et majaomanik oli enne meeskondade saabumist põlevasse majja sisenenud ning päästetöötajad leidsid toast tema surnukeha.