Praegu teadaolevalt püüdis mees naist lüüa ning samas lükkas ümber lapsevankri, kus tukkus see sama pisike, vaid mõnekuune imik. Oli õnne, et emal õnnestus käru kukkudes lapse kampsunist kinni haarata, maimuke jäi külili läinud vankrisse ja viga ei saanud. Kiirabitöötajad ütlesid, et beebiga on õnneks kõik korras, teatas Lõuna prefektuur enda Facebooki lehel.

"Hetkel täpsustame üksikasju, kuid selline juhtum teeb väga murelikuks. Mis küll toimub sellise inimese peas, kes tõstab käe oma lapse ema vastu ning mis hullemgi veel – on oma käitumisega ohtlik iseenda lapsele. Lapsele, keda isa iga oma ihukarvaga igasuguse ohu eest hoopis kaitsma peaks. Lapsele, kes täiskasvanute tülist midagi ei pea ega tea ning kes iseend kuidagi kaitsta ei saa," küsib politsei.

Politsei alustas selle juhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust ning patrull toimetas mehe politseimajja uurija juurde.

"Seda selleks, et juhtunu üksikasjade kõrval selgitada veel, kas ja kuidas parimal moel aidata kaasa selle väikese ilmakodaniku heaolu ja turvalisuse tagamisele. Seejuures loodame väga, et isarolliga kohanev mees teeb juhtunust järeldused ning mõistab talle pandud ootusi nii lapse kasvatamisel kui kaitsmisel."