Täna kell 10.40 teatati häirekeskusele Tartus Narva maantee ja Vahi tänavate fooriga reguleeritud ristmikul juhtunud liiklusõnnetusest, kus omavahel põrkasid kokku sõiduautod Mercedes ja Hyundai. Praegu teadaolevalt liikus sõiduauto Mercedes Narva maanteed pidi Kõrveküla suunas kui talle sõitis ootamatult külge Vahi tänavalt üle ristmiku Muuseumi tee suunas liikunud sõiduauto Hyundai. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Hyundai vastu posti ning seejärel rullus katusele.

Katusele paiskunud sõidukis viibis vaid juht, kes sai õnnetuses viga ning meedikud viisid ta TÜ Kliinikumi. Hyundai roolis olnud naine oli kaine ja ta omab juhtimisõigust, ta tuli masinast lausa välja lõigata. Mercedese juht viibis masinas niisamuti üksi, ta oli kaine, omab juhtimisõigust ning õnnetuses ta viga ei saanud. Õnnetuse üksikasjad ning selle, kellele põles ristmiku ületamisel fooris lubav tuli, selgitab välja uurimine.

Politsei toonitab, et ristmikele välja sõites tuleb igal juhul olla tähelepanelik, jälgida fooritulesid, liikluskorraldusvahendeid, kiirust alandada ning veenduda, et ettevõetav manööver on ohutu. „Liikluses ei saa iial olla liiga tähelepanelik. Et igaüks õhtuks tervelt koju jõuaks tasub ehk liikluses meeles pidada Eesti vanasõna mis ütleb, et üheksa korda mõõda, üks kord lõika.“ sõnas sündmuspaigal töötanud avariipolitseinik.