Kolmapäeval kell 20.36 said päästjad väljakutse Tartu linna Kivi tänavale, kus kööginurgas põles praht ja süttinud oli mööbel. Päästjad kustutasid nii ruumis kui ka õues köögist välja visatud prahti ning pärast põlengu kustutamist tuulutasid ruumid, teatas Lõuna päästekeskus.

Korter sai tugevaid suitsu- ja veekahjustusi, kannatada saanud mees toimetati haiglasse. Esialgsetel andmetel põhjustas tulekahju katkine kütteseade. Töökorras suitsuandurit korteris ei olnud.

Kolmapäeval kell 12.14 teatati häirekeskusele tulekahjust Tartu linnas Staadioni tänaval. Kohale sõitnud päästjad selgitasid, et põles kolmekorruselise elumaja ühe korteri köök ja elutoa uks.

Päästjad kustutasid põlengu ja tuulutasid ruumid. Põlengus sai osaliselt kannatada köök, inimestel vigastusi ei olnud. Tulekahju sai alguse söögi tegemisel süttinud kardinatest. Suitsuandurit ruumides ei olnud.

Nende õnnetustega seoses tuletab päästeteenistus meelde, et töökorras suitsuandur aitab varakult avastada tulekahju ning päästa inimeste tervist ja vara.