Politsei kinnitusel käis patrull reede õhtul korduvalt väljakutsetel, mis olid seotud Pirogovi platsil aset leidnud kaklustega.

Esmalt teatati kaklusest kella 21.45 paiku. Lisati, et seltskond inimesi hoiab arvatavat lööjat kinni. Politsei poole pöördus üks mees, kes oli saanud löögi silma piirkonda. Ta viidi traumapunkti. Arvatav lööja viidi esialgu kainenema. Kohapeal olnud inimeste sõnul tekkis konflikt suitsu küsimise pärast, täpsustas PPA Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

Tund hiljem, kella 22.45 paiku teatati, et Pirogovi platsil on noormehed, kes on agressiivselt meelestatud ning võtsid kelleltki joogi ära. Ühele mehele oli väidetavasti löödud pudeliga pea piirkonda. Ta lubas kaineks saades pöörduda politseisse, et esitada avaldus.

Väidetavat lööjat kohapeal tuvastada ei saanud. Samas viidati, et lööjaga ühes seltskonna oli viibinud üks noormees, kelle politsei kohapeal kinni pidas. Kuna tegu oli alaealisega, kes oli ka alkoholi tarvitanud, alustati tema suhtes väärteomenetlust ja viidi koju, kus ta lapsevanematele üle anti.

Tähelepaneliku pealtnägija sõnul on tegemist vene keelt kõneleva pätikamba agressiivse tülinorimisega, mis on kestnud juba mitu nädalat. "Kaua võib?" küsib kodanik.