Nii nagu tavapäraselt, oli tööd rohkem maapiirkondades, kuhu pühade ajal koondus suur osa inimesi. Suuremates linnades, sealhulgas Tallinnas oli seevastu vaiksem. teatas politsei- ja piirivalveamet.

Politseile tuli väljakutseid kaklemiste, naabrite lärmi ja tähelepanekuid joobekahtlusega sõidukijuhtide kohta. Need väljakutseid said kõik teenindatud ja inimestele sai abi osutatud.

Täna hommikul toimusid veel siin seal Eestis „kõik puhuvad“ politseioperatsioonid ning lõplikest tulemustest, ka kohtunike poolt määratud arestide arvust saame rääkida täna alles õhtu poole. Praeguste andmete järgi aga võib juba öelda, et tänavu tabas politsei alkoholi tarvitanud juhte vähem kui eelmisel aastal. Ühtegi traagiliselt lõppenud liiklusõnnetust, mis oleks toimunud joobes juhi süül, ei juhtunud. Politse tänab liiklejaid mõistlikkuse eest.

Päris ohvriteta siiski nädalavahetus ei möödunud - reede kesköö paiku hukkus Jõhvis rongi alla jäänud mees, laupäeva hommikul suri Lääne-Virumaal autolt löögi saanud naine.