Nii näiteks jalutas esmaspäeva keskpäeval Nõmme linnaosas Silikatsiidi tänaval kobras. Kui päästjad kohale jõdsid, oli kobras juba edasi liikunud.

Hilisõhtul kell 23.06 teatati taas Nõmmel Valdeku tänaval maja hoovis olevast koprast. Päästjad viisid looma tagasi loodusesse.

Kobras oli hätta sattunud ka Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas Maleva tänaval loomakliiniku juures, kus ta oli trepi alla pugenud. Päästjad püüdsid looma kinni ja viisid loodusesse veekogu äärde.

Esmaspäeval kell 8.29 püüdsid päästjad Ehitajate teel Tähekese lasteaia hoovist kinni öökulli, panid ta karpi ja viisid loomaaeda.

Kell 10.20 sõitsid Mustamäe päästjad Rävala puiesteele mitu päeva liikumatuna olnud kajakat päästma. Lind viidi loomaaeda.

Harjumaal teatati esmaspäeval kell 17.45 häirekeskusele, et Maardu linnas Kukeharja tee juures võsas on nähtud vigastatud jalaga kitse. Kohale jõudnud Mustamäe päästjad tunnistasid, et kits jooksis minema.

Kell 17.53 teatati, et Maardu linnas Veeru tänaval on umbes 2 meetri sügavusel augus vigastatud kajakas. Muuga päästjad aitasid linnu august välja.

Õhtul kella 18.49 ajal aitasid päästjad Lohusuu vallas Sepa külas
puu otsast alla seal nädal aega istunud kassi.