Kella 10.35 ajal teatati kahtlasest esemest Tallinnas Paldiski maanteel asuva trollide lõpp-peatuse juures.

Politsei tegi siiski juba enne demineerijate kohalejõudmist kindlaks, et tegemist oli tühja pudeliga, ütles Delfile päästeameti pressiesindaja Rain Porss.

Kella 13.57 ajal teatati kahtlasest kotist Tallinnas Tondi tänava maja prügikasti juures. Demineerijad kasutasid robotit ja koera ning tegid kindlaks, et tegemist oli kohvriga, milles oli fotoilmutaja.

Kella 15.09 ajal teatati kahtlasest kotist Tallinnas Raudtee tänava maja trepikojas. Demineerijad midagi kahtlast ei leidnud.

Kella 15.46 ajal saabus teade kahtlasest kotist Tallinnas Sõpruse puiestee maja trepikojas. Trepikojas oli tühi ridikül.

Kella 20.31 ajal saabus teade kahtlasest kotist Maardus Ringi tänaval. Korteri ukse külge oli seotud kott. Inimesed evakueeriti, kuid demineerijad tegid kindlaks, et kott oli tühi.

Kella 21.24 ajal teatati kahtlasest kotist Tallinnas Paldiski maantee maja hoovis. Tegemist oli samuti tühja kotiga.

Nädalavahetusel sai päästeteenistus 15 taolist väljakutset, ütles Delfile Tallinna tuletõrje- ja päästeameti pressiesindaja Kirill Teiter. Ekslikud väljakutsed on ajendatud reedel toimunud ja ühelt inimeselt elu röövinud plahvatusest Tallinnas Pae tänaval.