Tsõpun rääkis venekeelsele Delfile, et tema oli üks 14 ohvrist, kes said suuravariis viga. Täpsemalt vigastas mees enda alaselga ning kaotas ajutiselt töövõime, kuid õnneks ei ole kahjustused ilmselt püsivad.

"Kui ma olin haiglas, siis lamasin ühe teise ohvri, Galina kõrval. Ta sai rohkem viga kui mina," rääkis Tsõpun ja lisas, et tal oli Galinaga vaid väga nõrk kontakt. 

Samuti sai mehe sõnul viga ka tema kõrval toona oma kolme lapsega seisnud Helena, kellega koos oldi hoos haiglas, aga erinevates sektsioonides. Helena sai raskemalt viga, lapsed õnneks kergemalt. 

Teiste kannatanutega ei ole Tsõpun veel kontakti saanud, kuid ta plaanib seda teha, et esitada koos hagi süüdlase vastu.

Avariis viga saanud mees usub ka, et politsei teeb selle sündmuse uurimisel kehva tööd. Nimelt on õnnetusest kaks ja pool nädalat möödas ning mehe sõnul ei ole keegi talt ütlusi võtmas käinud.

"Ma olin ärkvel, mind oleks võinud haiglas intervjueerida - mulle olid ju lubatud sugulased ja sõbrad," rääkis Tsõpun ning lisas, et ta oli pidevalt kontaktivõimeline ja täiesti selge peaga.

"Teine probleem puudutab peasüüdlast. Ma arvan, et tema on süüdlane, aga meil määravad kohtud kindlaks süüdlased. Aga kuna ma olin tunnistajaks ja ohver, siis ma usun, et peasüüdlane on 22-aastane noormees, keda väidetavalt kutsutakse Gregoriks ja kes lendas kohutava kiirusega läbi punase tule," ütles Tsõpun.

Lisaks märkis Tsõpun, et kui BMW juht vähegi normaalne inimene on, siis ta edastab oma vabandused kannatanutele, kahetseb ja hüvitab materiaalse ning moraalse kahju.

"Ma kirjutasin kirja siseministrile ning peaprokurörile palvega võtta juhtum isikliku järelevalve alla," lisas mees.

Prokuratuuri pressiesindaja Kadri Tammai ütles Delfile, et selle liiklusõnnetuse asjaolude uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust, mis endiselt käib ja seetõttu ei ole menetluse käigus jõutud teha veel kõiki vajalikke toiminguid.

"BMW juht on kriminaalmenetluses praegu üle kuulatud tunnistajana ja ei viibi seetõttu vahi all," lisas Tammai.

22-aastase Gregori juhitud sõiduauto BMW 320i põrkas 16. mai hommikul Tartu maanteel kokku Kreutzwaldi tänavalt (Lastekodu tänava poolt) vasakpööret sooritanud sõiduautoga Mercedes-Benz, mida juhtis 42-aastane Eve.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus Mercedes-Benz otsa Tartu maantee sõidusuunavööndeid eraldaval ohutussaarel viibinud viiele jalakäijale: 64-aastasele Olegile, 37-aastasele Helenile, 57-aastasele Galinale, 4-aastasele poisile ja 9-aastasele tüdrukule.