Esialgsetel andmetel toimus liiklusõnnetus, kui Tallinn-Narva maanteel Narva suunas liikunud sõiduauto BMW põrkas kokku Läti registreerimisnumbriga veoautoga, mille roolis oli 1952. aastal sündinud mees.

Omakorda põrkasid nende sõidukitega kokku sõiduautod Honda ja Renault. Sündmuskohalt toimeti sõiduauto Renault juht, 1974. aastal sündinud mees, kiirabiga haiglasse kontrolli. Sõiduautodes BMW ja Renault ning veoautos teisi reisijaid ei olnud. Hondas viibinud inimesed viga ei saanud.

Liiklusõnnetuse toimumise hetkel olid rasked, sadas lund ja nähtavus oli piiratud.

„Äärmiselt kurb on, et nii traagiline liiklusõnnetus on toimunud pühade eel. Tänase raske liiklusõnnetuse kõiki asjaolusid ja põhjuseid selgitab kriminaalmenetlus. Teisi liiklejaid palun aga olla äärmiselt tähelepanelikud keerulistes ilmastikuoludes, valides teeoludele vastava ohutu sõidukiiruse,“ sõnas Ida prefektuuri operatiivjuht Alar Karu. „Kindlasti varuge piisavalt aega, et ei peaks kiirustama.“

Sündmuskohal on liiklus tugevalt häiritud ning liiklus on ümber suunatud Lüganuse kaudu. Politsei annab selle sündmuse kohta lisainfot esimesel võimalusel.