Võimalik oli saada ka soodushinda 100 eurot, sel juhul sai maja ikka 30 eurot, ka taksojuht pidi leppima 30 euroga ja naine sai 40. Soodushind tuli taksojuhiga kooskõlastada.

Kliendi tõid usaldusväärsed taksojuhid, kes olid kantud vastavasse nimekirja. Kedagi teist lukustatud väravast sisse ei lastud. Klient sisenes majja, kus astus kõigepealt baariruumi. Kümmekond minutit enne kliendi saabumist, kui taksojuht oli bordelli töötajaid sellest ette teavitanud, saadeti prostituudid baari, et kliendil oleks, kelle vahel valida. Enne seksi võisid, aga ei pruukinud naised teha kliendile ka massaaži.

Klient valis omale meelepärase naise välja ning seejärel läks temaga tuppa, kus maksis naisele ära raha. Naine läks ja viis raha kohe baari, kust peale kliendi teenindamist maksti talle välja tema osa.

Taksojuht jäi samal ajal peale kliendi sisenemist esikusse ootama kliendi naasmist.

Prokuröri sõnul andis majas toimunud prostitutsiooniärist tunnistust suur hulk sealt läbiotsimisel leitud kondoome ja libestit, leiti ka seksilelusid. Tubade prügikastidest leiti hulganisti kasutatud kondoome.

Kriminaalasjas said süüdistuse kokku 51 inimest, neist suurem osa otsustas minna prokuratuuriga kokkuleppele. 17 süüdistatavat nõudsid asja arutamist üldmenetluses, nende seas olid ka süüdistuse kohaselt bordelli peremeheks ja rahastajaks peetud Aleksei Švedov ja maja bordelliks rentimises süüdistatav Alissa Bautkina.

Kokkuleppemenetluses tunnistas end bordelli juhtimises ja selle töö korraldamises süüdi Grigori Glõkin, keda kohus karistas nelja aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega, millest tal tuleb vanglas ära kanda üheksa kuud ning mõistis karistuse ülejäänud osa talle tingimisi viieaastase katseajaga.

Täna rääkis prokurör, et Glõkin oli bordelli tegevjuht, kellel olid igapäevases tegevuses täiesti vabad käed. Olulisemates küsimustes pidas ta nõu Švedoviga, kes nõudis aru ka maja rahaasjade kohta.

Eelmisel aastal kuulas politsei kupeldajate tabamiseks pealt mitmete inimeste telefone. Pealtkuulatud kõnede ja muude allikate info kohaselt teadsid kõik asjaosalised, et majas tegutseb bordell, kuigi Bautkina väitis, et tema sellest midagi ei tea ning üüris vaid maja välja, seal toimuva vastu huvi tundmata.

Bautkina soovis aasta tagasi bordelli renti tõsta 1500 euro peale kuus, põhjendades, et ta pole valmis senise rendiraha eest püssirohutünni otsas istuma. Švedov polnud rendi suurenemisega nõus, sest maja töötas tema sõnul halvasti.

Švedovit häiris samuti, et maja tegevjuhina tegutsev Glõkin oli oma väimehe majja tööle võtnud, mistõttu Glõkini perekonda läks bordellist rohkem raha kui Švedovile meeldinud oleks. Švedov uuris maja rahaasjade kohta ka bordelli töötajatelt Glõkovi selja taga.

Švedovile nõudis prokurör karistuseks seitse aastat ja kuus kuud vangistust. Bautkinale nõudis prokurör neli aastat vangistust, sellest kolm kuud reaalselt, ülejäänud tingimisi.

Bordell ise asus alljärgnevas Pirital asuvas majas.