Politseile laekus üle tuhande märke, millest patrullid suure osa ära katsid. Oli juhtumeid, kus patrullid pidid murekohta liikumise või piirkiiruse kontrolli lõpetama, sest sõitsid väljakutsele, teatas PPA Facebooki lehel.

Politseinikud vestlesid ligi poole tuhande juhiga, kes ületasid väikesel määral piirkiirust. Enam kui kahesajale raskema jalaga juhile määrati trahv. Korrakaitsjate tuju tõstsid inimesed, kes tänasid neid kohaloleku eest. Tänavused talgud keskendusid kiiruseületamisele ja olid osa üle-euroopalisest kiirusenädalast.

Politseinike tagasisidega lipukesed paiknevad inimeste tähelepanekute läheduses, ent mitte päris kohakuti. Näiteks enda kodukohta kaardil suurendades ja seal olevatele märgetele kursoriga peale liikudes saad näha, mida politsei talgupäeval seal piirkonnas koges või nägi.

Vaata suurt interaktiivset kaarti siit!

PPA loodab, et talgute mõte, muuta liiklemine üheskoos turvalisemaks, püsib inimeste peas pikalt. Üksteisega arvestavalt ja mõistlikult käitudes saab koos teed turvalisemaks muuta.

Politsei tänab ka kõiki, kes ettepanekuid tegid, kaasa elasid ja kõige suurem kummardus inimestele, kes ise turvaliselt liiklesid.