Esialgsetel andmetel liikus tundmatu sõiduk mööda Sõle tänavat Ehte tänava poolt Paldiski maantee poole ning sõitis fooriga reguleeritud ülekäigurajal otsa 9-aastasele jalakäijale, kes ületas teed sõiduki suhtes vasakult paremale. Laps viidi sündmuskohalt haiglasse, teatas Põhja prefektuur.

„Palume kõiki, kes omavad infot selle liiklusõnnetuse kohta, nägid seda pealt või kellel on sellest pardakaamera salvestisi, võtta ühendust politseiga, et saaksime võimalikult kiiresti selgitada välja liiklusõnnetuse asjaolusid,“ ütles Kesklinna politseijaoskonna patrullitalituse juht Taavi Kirss.

„Liiklusõnnetuse korral, eriti juhul kui kannatada saab laps, tuleks eeskätt teha kõik selleks, et vigastatu saaks võimalikult kiiresti abi. Kahjuks tulevad aeg-ajalt ette juhtumid, kus autojuhid põgenevad sündmuskohalt, lootuses karistusest pääseda. Teeme endast kõik, et autojuht tabada, ja loodame siinkohal ka linlaste abile.“

Politsei palub kõigil, kes nägid liiklusõnnetust pealt või nägid sel ajal selles piirkonnast kahtlust äratanud sõidukit, võtta politseiga ühendust 612 3000 või 112 või kirjutada e-kiri aadressil pohja.lmt@politsei.ee.