Sarnaselt maakohtule pidas ringkonnakohus tõendatuks Khalilovi süüd selles, et ta aitas ISIS-ega ühinenud Abrurrahman Sazanakovit Süüriasse minekuks piletite soetamisel, kogus tema toetuseks raha ja andis talle üle umbes 500 eurot, teatas ringkonnakohtu pressiesindaja.

Manko süüd pidas kohus tõendatuks selles, et ta andis Sazanakovi toetuseks kahel korral raha: ühel korral umbkaudu 400 ning teisel korral umbkaudu 200 eurot. Samuti püüdis ta Sazanakovi palvel leida talle veel rahalisi toetajaid.

Khalilovi mõistis ringkonnakohus õigeks terrorikuriteole vaimse kaasabi osutamise süüdistuses, sest kinnitust ei leidnud väide nagu oleks Khalilov väljendanud erinevates internetikanalites pidevat heakskiitu ja poolehoidu Sazanakovi elulaadile terroristliku ühenduse liikmena.

Manko mõisteti ringkonnakohtus õigeks ühes Sazanakovile raha edastamise katses.

Kuna maakohtu otsuses välja toodud asjaolud olid kõik sellised, mis näitasid Khalilovi ja Manko süü väiksust ja iseloomustasid neid positiivselt, pidas ringkonnakohus maakohtu mõistetud karistusi põhjendamatult rasketeks.

Ringkonnakohus asus seisukohale, et nii Khalilovi kui Manko süüd tuleb pidada pigem väikeseks. Mõlema süüdistatava puhul arvestas ringkonnakohus, et Sazanakovi toetuseks mõeldud summad olid suhteliselt väikesed.

Khalilovi süüd pidas ringkonnakohus Manko omast suuremaks, sest just tema korraldas Sazanakovi toetamist.

Harju Maakohus mõistis 12. jaanuari 2016 otsusega Ramil Khalilovi süüdi terroristlikusse ühendusse kuulumisele kaasaaitamises ja selle rahastamises ning määras liitkaristuseks seitse aastat vangistust. Roman Manko mõisteti süüdi terrorikuriteo ja selle toimepanemisele suunatud tegevuse rahastamises ja toetamises ning maakohus määras karistuseks viis aastat vangistust.

Otsusele võib esitada kassatsiooni 30 päeva jooksul.