2012. aastal jõustus Burkevitši süüdimõistmine ja eluaegne vanglakaristus lõplikult, kui riigikohus jättis tema kassatsiooni arvestamata.

Burkevitši kaitsja 27. juulil esitatud teistmisavalduse otsustas riigikohus menetlusse võtta 29. novembril.

Teistmisavalduse aluseks on kriminaalasja õigeks lahendamiseks oluline asjaolu, mis ei olnud otsust või määrust tehes kohtul teada ja mis iseseisvalt või kogumis varem tuvastatud asjaoludega tooks kaasa õigeksmõistva kohtuotsuse või süüdimõistetu olukorra kergendamise.

Tappis raha röövimiseks kaks eakat naist ja süütas nende majad

Kuriteopaik Kobratu külas

Süüdistuse kohaselt röövis Burkevitš 2009. aasta detsembris Tartumaal Tartu vallas Kobratu külas elavalt naiselt peaaegu 7000 krooni.

2010. aasta 16. septembril tungis süüdistatav omakasu motiivil Tartu vallas Vedu külas elava 77aastase naise elumajja, kus lõi teda korduvalt kangiga vastu pead. Kannatanu suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Kuriteojälgede varjamiseks süütas Burkevitš eramu põlema. Pärast seda läks ta Kobratu külas asuvasse eramajja, kust ta oli üheksa kuud tagasi raha röövinud. Süüdistuse kohaselt tungis ta kallale 83aastasele perenaisele ning lõi teda kirvega, mille tagajärjel naine suri. Seejärel otsis Burkevitš raha ja väärtasjade leidmiseks maja läbi ning lõpuks süütas selle põlema.

Burkevitši mõistis Tartu maakohus kahe julma röövmõrva eest eluks ajaks vanglasse. See otsus kaevati edasi, aga ringkonnakohus jättis otsuse jõusse.

Ringkonnakohus leidis, et maakohtu süüdimõistev otsus on seaduslik, põhjendatud ja muutmisele ei kuulu. Ringkonnakohus leidis, et Burkevitši süü kahe eaka inimese tapmises on väga suur ning kergendavad asjaolud tema puhul puuduvad. Karistust asus Burkevitš kandma 2010. aasta 18. septembril, mil ta kahtlustatavana kinni peeti.