Tallinna ringkonnakohtu poolt prostitutsiooni vahendamises süüdi mõistetud Kristjan Rahnu vaidlustas kohtuotsuse riigikohtus 26. juulil.

Kristjan Rahnut (30), Taavi Rimi (36) ja Heli Kõrget (31) süüdistati selles, et nad aitasid isikute grupis kaasa prostitutsiooni vahendamisele Tallinnas ajavahemikul 14. septembrist 2007 kuni 18. veebruarini 2008. aastal.

Harju maakohtu 16. juuni 2010. a otsusega tunnistati Rahnu talle esitatud süüdistuses süüdi ja teda karistati vangistusega neljaks aastaks ja kuueks kuuks, vabastades ta selle karistuse kandmisest tingimuslikult viieaastase katseajaga. Kohus tunnistas süüdi ka Taavi Rimi ja karistas teda vangistusega neljaks aastaks ja kuueks kuuks.

Ringkonnakohus tühistas otsuse. Tänavu 6. mail tühistas riigikohus ringkonnakohtu tühistamisotsuse ja saatis prostitutsioonile kaasaaitamises süüdistatava Kristjan Rahnu ja Taavi Rimi süüasja uueks arutamiseks Tallinna ringkonnakohtule. Ringkonnakohus otsustas seekord süüdimõistmise ja karistuse jõusse jätta ning teha otsuses parandusi, mis kummagi mehe karistust ei muutnud.

Nii Rahnu kui Rim kaebasid ringkonnakohtu otsuse tänavu juulis edasi, kuid täna otsustas riigikohus võtta menetlusse vaid Rahnu kaebuse ja Rimi kaebust mitte menetleda.