Õnnetus juhtus Tallinna-Narva maantee 87. kilomeetril. Suurhaagisega Volvo veoauto tuli Tallinna poolt ning Narva poolt liikus talle vastu musta värvi sõiduauto Mercedes-Benz C220. Tee oli sirge, väljas oli veel valge, kuid teekate oli märg. Esialgsetel andmetel kaldus sõiduauto Mercedes-Benz vastassuuna vööndisse ning põrkas veoautoga kokku.

Sündmuskohal hukkusid autos viibinud noored mehed: 28-aastane autojuht ja 29-aastane kaassõitja. Tänaseks on täpsustatud, et tegemist oli kahe Tallinna elanikuga.

Turvavarustuse kasutamist ja muid selle traagilise juhtumiga seonduvaid asjaolusid selgitab välja kriminaalmenetlus, mida juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Veoautojuht, 60-aastane mees oli kaine, ta pääses raskemate vigastusteta. Teisi inimesi liiklusõnnetuse ajal sõidukites ei olnud.

"Tegemist on väga traagilise juhtumiga. Uurimisgrupp teeb tööd, et välja selgitada põhjuseid, mis võisid viia nii ränkade tagajärgedega liiklusõnnetuseni," ütles Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo eile vahetult pärast traagilist sündmust.

"Tahan aga kõigile liiklejatele panna südamele, varakevadel on ilmastikuolud ja teekatte seis väga muutlikud. Suurtel kiirustel, eriti pimedal ajal ja muutlike ilmaoludega liigeldes palume kõigil liiklejatel olla eriti tähelepanelikud," sõnas Jaggo.

Sündmuskohal viibinud Delfi fotograafi sõnul juhtus avarii Tallinna-Narva maantee n-ö pudelikaelas ehk osas, kus neljarealisest teest on saanud kaherealine.

Politsei palub kõigil selle liiklusõnnetuse pealtnägijatel või inimestel, kellel on muud infot selle juhtumi kohta, näiteks pardakaamera salvestisi sellest ajast, võtta ühendust Rakvere politseijaoskonnaga numbril 322 2659 või helistada infotelefonile 612 3000.