Audi A4 tuli mööda Pärnamäe teed Iru silla poolt Viimsi suunas, kohapeal on näha, et politsei on märkinud koha, kus juht ilmselt suure hooga tulnud auto üle kurvis kontrolli kaotas, külje ette keeras ja vastassuunavööndisse libises. Uneliblika tee juures hakkas sõiduk uuesti teises suunas libisema - ilmselt üritas juht Audit teel hoida - ja sõitiski paremale poole teelt välja vastu puud.

Teeolud olid head, teelõik õnnetuspaigas on valgustatud ning suurim lubatud kiirus sel alal on 50 km/h. Auto kahjustused viitavad võimalusele, et ilmselt oli sõiduki kiirus õnnetuse hetkel lubatust vähemalt kaks korda suurem.

Täna öösel kella 00.15 ajal tuli teade liiklusõnnetusest Tallinnas Pärnamäe teel. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Audi A4 Iru silla poolt Viimsi suunas, kui kaotas juhitavuse ning paiskus Pärnamäe teel Äigrumäe bussipeatuse juures paremalt poolt teelt välja vastu puud. Sõidukit juhtis 18-aastane juhtimisõigusega noormees, sõidukis viibisid kaasreisijatena 18-aastane ja 19-aastane noormees, kes kõik hukkusid sündmuskohal. Kõikidel reisijatel olid kinnitatud turvavööd. Hukkunud olid Viimsi keskkooli abituriendid.