Põhja ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Kadri Väling nõudis Lõugase (55) süüdimõistmist lisaks pistise võtmisele ka dokumendi võltsimises ja võltsdokumendi kasutamises ning tema karistamist kahe aasta ja seitsme kuu pikkuse vangistusega, millest tal tuleb vanglas kohe ära kanda kuus kuud, vahendavad ERRi uudised.

Prokurör palus kohtul arvestada Lõugase karistusaja hulka ka tema vahi all oldud kolm päeva ning mõista talle karistuse ülejäänud osa ehk kaks aastat ja 27 päeva tingimisi kaheaastase katseajaga ning panna talle kohustuse täita katseajal kontrollnõudeid.

Prokurör nõudis Lõugase kaassüüdistatava, AS-i Signaal (uue ärinimega Liimi Kinnisvara AS) juhatuse liikme Ats Tamme (58) süüdimõistmist võltsdokumendi kasutamises ja korduvas pistise andmises ning tema karistamist kolmeaastase vangistusega, millest tal tuleb vanglas kohe ära kanda kuus kuud.

Eelmiste kaassüüdistatavale, AS-i K-Projekt (uue ärinimega AS Ahtri Projekt) juhatuse liikmele Rein Annusverile (54) nõudis prokurör võltsdokumendi kasutamise ja pistise andmise eest tingimisi ühe aasta ja kolme kuu pikkust vangistust kolmeaastase katseajaga.