Seda, miks juht last ei märganud ja kuidas täpselt poiss teele astus, selgitab menetlus, ütles prokuratuuri pressiesindaja täna Delfile.

Hukkunuga liiklusõnnetuse asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlus, hetkel pole kahtlustust esitatud. Hetkel kogutakse kõikvõimalikke tõendeid. Samuti on politsei palunud endast teada anda õnnetuse pealtnägijatel. Kui palju juhtunul teadaolevalt tunnistajaid on, prokuratuur menetluse huvidest lähtuvalt ei avalikusta.

Sündmuskohale tuli õnnetuse järel silmatorkavalt palju politseiametnikke liikluspatrullist ekspertide ja kriminalistideni, see on aga Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juhi Hannes Kullamäe kinnitusel raske liiklusõnnetuse korral tavapärane.

Eile kell 8.21 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Vabaduse puiestee ja Valdeku tänava ristmikul, kus 53-aastane mees sooritas veoautoga Volvo FM9 parempööret Valdeku tänavalt Vabaduse puiesteele ja sõitis otsa fooriga reguleeritud ülekäigurada ületanud jalakäijale, 13-aastasele poisile.

Veokijuhile anti märku Vabaduse pst 54b juures, et ta peatuks, kuna jalakäija jäi veoauto alla kinni. Jalakäija hukkus sündmuskohal. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada 612 3000 või saata e-kiri pohja.lmt@politsei.ee

Jaga
Kommentaarid