Ka joobes juhte tabati palju. Üks raskem liiklusõnnetus juhtus hommikul Rakveres Tartu tänaval, kus 41aastane Allan kaotas juhitavuse oma auto üle ja sõitis vastu puud, kõrvalistmel istunud naine sai raskelt vigastada ja viibib haiglaravil. Juhi võimalikku joovet tuvastab ekspertiis.

Täna hommikul kell 06.35 sai häirekeskus teate tulekahjust Kuusalu vallas Rummu külast. Kehra ja Muuga päästjate ning Kuusalu vabatahtlike päästjate saabudes tuli kahekorruselise kivimaja esimese korruse ühest korterist suitsu. Sündmuskohal viibinud teised majaelanikud rääkisid päästjatele, et korteris on tõenäoliselt sees inimene, teatas päästeamet.

Päästjad sisenesid suitsu täis kahetoalisesse korterisse ja leidsidki termokaamera abil korteri magamistoast põleva voodi ning voodi otsast vana mehe. Tema elu meedikutel päästa ei õnnestunud. Päästjad panid tulele piiri vähem kui poole tunniga, tulekahju kustutati kella 7.50-ks. Põleng polnud suur ning teisi kortereid ning nendes viibivaid majaelanikke ei ohustanud. Päästjad ventileerisid ka eluruumid.