Tõelist peavalu nii korraldajatele, elanikele kui ka politseile valmistasid rohked ajutise liikluskorralduse reeglite rikkujad. Politsei käis nii palju kui võimalik olukordi lahendamas. Ennekõike selleks, et tagada operatiivteenistuste ligipääs võimalike väljakutsete korral. Lisaks sellele juhtus kergemaid liiklusõnnetusi, mis häirisid liiklust.

Õhtul alustas politsei intensiivsemalt juhtide joobe kontrollimist. Peale südaööd eemaldati liiklusest kaks joobes juhti. Kell 00.35 peeti Tahkuranna vallas kinni sõiduauto Mazda, mille juht oli joobes. Kell 1.15 põhjustas joobes juht liiklusõnnetuse ja lahkus jalgsi õnnetuspaigalt. Politseipatrull pidas tunnistajate kirjelduse alusel paljajalu politsei eest põgenenud mehe lähedal asuvate majade vahel kinni.

Pärnu politseijaoskonna juhi Andres Sinimeri sõnul on festivali teine päev möödunud töiselt.

„Õhtul alanud vihmasadu pidurdas piduliste hoogu ja võib öelda, et politsei jaoks möödus öö oodatust rahulikumalt,“ ütles Sinimeri.

Eile õhtul kella 22 paiku langes Pärnu rannas varguse ohvriks Lätist Pärnusse pidutsema tulnud naine, kes läks ujuma ja jättis kaldale järelevalveta oma isiklikud asjad. Ujumast naastes avastas ta, et kaldal enam asju ei ole. Politsei palub kõigil, kes võiksid omada juhtunu kohta informatsiooni, võtta ühendust telefonil 112. Hetkel teadaolevalt liikus arvatav varas jalgrattaga.

Festivali teise päeva ja öö jooksul on politseile üle antud 49 leitud eset. Omanikeni on tagasi jõudnud 31 leitud ja politseile üle antud eset. Leidude seas on peamiselt mobiiltelefonid, rahakotid ja telefonid. Politseijaoskonnas ootab omanikku jalgratas ja öösel leitud mahajäetud velokart. Oma vara kaotamisel või võõra vara leidmisel tuleks festivalialal pöörduda politsei telki. Linnas kaotatud või leitud esemetega politseijaoskonda, mis asub aadressil Pikk 18.

Lääne prefektuuri Facebooki lehel on viide üritusele, kus jagatakse reaalajas infot politseini jõudnud leitud esemete kohta.