Kes videotes tegutsevad ja milliseid võtteid kasutavad?

Igas videos tegutsevad erinevad tegelased. Ühes videos on kohalikud vargad (esimene video on toitlustusasutuse palvel eemaldatud - toim.), teises välismaalased ja kolmandas rumeenlased. Rumeenlased ei ole siin püsivalt. Eelmisel suvel oli nii, et ühed tulid Rootsist. Nad elasid Stockholmis, õhtul istusid laeva peale, öö läbi sõitsid. Hommikuks jõudsid kohale, tegid „töö“ ära ja õhtul läksid siit jälle laeva peale Stockholmi tagasi.

Erinevatest kohtadest pärit varastel on erinevad "töövõtted". Aga üldiselt võib öelda, et juba ohvri valimine toimub väga osavalt - alati on keegi, kes on hajameelne või on jätnud asjad lohakile.

"Näiteks kui videot vaadata, siis seal tulevad baari erineval ajal kaks härrasmeest, üks istub lauda ja toolileenid on teise laua tooliga vastakuti. Tema seljataga istuv isik paneb oma jope toolileenile. Varas istub seal ja möödaminnes sorib taskud läbi - ja saab sealt üht-teist. Teine varas läheb riidepuu juurde, kus ripub teine jope. Ja teeb, nagu paneks oma jope sinna, aga jõuab ka taskud läbi sorida ja ka leiab üht-teist. Selliselt tegutsevad nii kohalikud kui ka välismaalased."