Vägivaldne vahejuhtum leidis aset 16. oktoobri varahommikul kella 4.30 paiku, kui seni tuvastamata mees lõi Tartus Raekoja platsi juures taksopeatuses teisele mehele korduvalt rusikaga näkku. Kannatanu viidi haiglasse, kust ta lubati mõne aja möödudes kodusele ravile, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Praegu teadaolevalt oli ründajaks 20ndates eluaastates mees, kes kandis seljas tumedat mantlit ning õlal musta spordikotti. Samuti kandis mees prille, mille raam oli pealt sirge, alt kumer. Kuriteos kahtlustataval olid tumedad lühikesed juuksed, mis olid seatud üles soengusse. Lööjaga kaasas liikus veel teinegi mees, kes oli samuti 20ndates eluaastates ja lühikeste tumedate juustega ning kandis seljas tumedat mantlit.

Mõlemad mehed liikusid pärast rünnakut Raekoja platsist edasi Küüni tänavale. Barclay pargi juures kiirtoitlustuskoha juurde jõudnuna põgenesid mehed joostes edasi Ülikooli tänava suunas.

Juhtunu üksikasju tuvastab politsei kriminaalmenetluses, mis alustati avaliku korra rasket rikkumist käsitleva paragrahvi alusel.

Kõigil, kes oskavad anda infot kirjeldatud meeste kohta või anda muud abistavat infot, palutakse helistada politsei telefonil 53069230 või politsei infotelefonil 612 3000.