Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Andres Sanga sõnul tuli korrakaitsjatel kõige rohkem tegemist teha inimestevaheliste konfliktidega ja omavahelise vägivallaga, vahendas BNS.

"Põhja prefektuuris oli väljakutseid hinnanguliselt viis-kuus korda rohkem kui tavapäevadel, ka teistes prefektuurides oli politseil tavapärasest rohkem tööd, vaid Ida prefektuuris oli öö suhteliselt rahulik," ütles Sang.

Tema sõnul juhtus kõige traagilisem sündmus Tallinnas. "45 minutit pärast südaööd teatati politseile, et Loometsa tänava korteris löödi noaga 47-aastast meest, kes suri. Kohapeal peeti tapmises kahtlustatavana kinni 51-aastane naine," kirjeldas Sang toimunut.

Samuti teatati politseile ühest ilutulestiku raketi õnnetusest. Nimelt purustas mõni minut pärast keskööd Tallinnas Paasiku tänaval ilutulestiku rakett korteri akna, mille tükkidest sai viga kuueaastane tüdruk. Kiirabi viis ta haiglasse ja osutas seal esmaabi.

"Liikluses algas aasta rahulikumalt, raskeid liiklusõnnetusi ei juhtunud, öösel sai viga üks jalakäija Tallinnas," lisas Sang.