Politsei Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel sõnas, et parkla turvakaamerate salvestuste abil tuvastas politsei sõiduki, mis naisterahvale otsa sõitis ja ka selle juhi. Politsei on liiklusõnnetuse põhjustajaga ühendust võtnud ning juhtunu osas on alustatud menetlus liiklusseaduse paragrahvi 223 alusel, mis käsitleb mootorsõiduki juhi poolt varalise kahju või ettevaatamatusest tervisekahjustuse tekitamist.

Politsei tuletab meelde, et kui liiklusõnnetuses on inimesed viga saanud, tuleb sellest viivitamatult hädaabinumbril teada anda. Kindlasti ei tohi sündmuspaigal sõidukeid liigutada või sündmuspaigalt lahkuda enne politsei saabumist. Sündmuskohalt võib lahkuda, kui politsei selleks loa annab. Sündmuskoha uurimisel on oluline, et politseile jääks sõidukite avariijärgne paigutus, mille põhjal uurida nende liikumissuunda, kiirust, pidurdusteekonda ja muid menetluses olulisi tõendeid.

Sündmuspaigalt lahkumisega ei tohi kiirustada ka siis, kui viga on saanud vaid masinad. Kui juhid on süüdlase osas ühel meelel, tuleb enne autode liigutamist vormistada kirjalikult oma arvamuse, nimetama selles kahju tekitaja ning seda oma allkirjaga ka kinnitama