Dmitri ei ole alaline Kallaste elanik ning läks sinna, et aidata oma lähisugulase korteris remonti teha. Tallinnas elavad lähedased said Dmitriga viimati ühendust eile õhtul kella 19 ajal, kui mees väitis, et on metsas eksinud, teatas Lõuna prefektuur.

Täna hommikul avastasid Kallastele sõitnud lähedased, et korter, milles mees viibima pidanuks, on küll lahti, kuid meest ennast läheduses ei viibi. Mehe mobiiltelefon on sisse lülitatud, kuid helistamise peale telefonile ei vastata.

Kuna Dmitri ei ole Kallaste elanik ega oma kohalike seas sõpru või tuttavaid ning tema liikumissuunad on teadmata, kasutas politsei mehe võimaliku asukoha tuvastamiseks positsioneerimist. Selle tulemusel kontrollisid politseipatrullid eile õhtul ja täna Pala vallas Sassukvere külas laudahooneid ja saekaatrit, Kadrina oja äärde jäävat piirkonda ning Ranna ja Lümati küla teid, kuid Dmitrit leida ei õnnestunud.

Kontrollitud piirkondades helistati ka Dmitri telefonile, kuid jätkuvalt ei vastanud sellele keegi. Ühtlasi küsitleti kohalikke elanikke, kellest üks märkis, et oli Dmitrile sarnanevat meest näinud eile päeval ühe mehega kaupluse juures, kuid nende edasisest teekonnast info puudub.

Dmitri on umbes 170 cm pikk ja tüsedama kehaehitusega. Arvatavalt kandis ta seljas heledat suvejopet ning siniseid teksapükse.

Kõigil, kes on pildil kujutatud meest alates eilsest õhtust näinud, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.