Täna, 12. augusti varahommikul andis kella 4.45 paiku Nissi vallas Lehetu külas abipolitseinike patrull peatumismärguande sõiduautole Volkswagen Passat. Autojuht eiras peatumismärguannet, sooritas ohtlikku manöövrit ning jätkas liikumist.

Patrull järgnes rikkujale, et pidada ta kinni, kuid politseiauto sõitis kurvis teelt välja Ellamaa-Lehetu tee 4. kilomeetril. Politseiautos olnud abipolitseinikud, 36- ja 38-aastane mees, said kergeid vigastusi. Kiirabi toimetas mõlemad mehed haiglasse, kus neile osutati abi ja lubati kodusele ravile.

Ohtlikku olukorra tekitanud sõiduauto lahkus sündmuskohalt. Esialgsetel andmetel oli tegemist tumesinist või musta värvi sedaankerega sõiduautoga Volkswagen Passat.

Politsei palub kõigil, kes nägid täna Nissi vallas või naabervaldades kahtlust äratanud tumedat värvi sõiduautot Volkswagen Passat, või kel on muud infot antud sõiduki kohta, anda sellest politseile teada, helistades PPA infonumbrile 612 3000, mis töötab iga päev kell 8-19, või kirjutada aadressile pohja.lmt@politsei.ee.