26. jaanuari päeval sai politsei tähelepanelikult inimeselt teate, et Tartus Ujula tänaval Konsumi kaupluse ees lõikas üks mees hoidlasse pandud rattaluku läbi ning sõitis varastatud kaherattalisega Emajõe tänava suunas.

Tänu operatiivselt laekunud infole ning sellele, et oli teada varguses kahtlustatava liikumissuund, õnnestus patrullil isik kinni pidada. Varastatud jalgratas King Fox võeti omaniku selgitamiseks politseimajja hoiule.

Seniajani ei ole laekunud rattaomanikult infot varguse kohta, samuti ei ole õnnestunud teistel viisidel rattaomaniku tuvastada. Jalgratta omanikul palub politsei oma sõiduvahendi tagasisaamiseks ühendust võtta Tartu politsei telefonil 730 8786 või 730 8819.

Ühtlasi tuvastab politsei hulga teiste leitud või varastatud jalgrataste ning teiste esemete omanikke. Nende jalgratastega on võimalik lähemalt tutvuda politsei koduleheküljel.

Täna teatas PPA Lõuna prefektuur, et tänu meedias ilmunud infole teadis rattaomanik politseiga ühendust võtta ja saab sõiduvahendi peagi tagasi.