Tema sõiduauto, hõbedast värvi Toyota Corolla, leiti Tartus Aura veekeskuse parklast. Sõidukist noormeest ega viiteid tema võimalikust liikumissuunast ei leitud. Ka on välja lülitatud tema mobiiltelefon.

Kadunud Renel

Turvakaamera video ülevaatusel selgitati, et Renel viibis 29. juunil Tartus Emajõe ääres. Nimelt lahkus ta 29. juuni varahommikul kella 3 paiku Dorpati hotelli numbritoast tigutorni suunas. Pärast seda puudub info tema edasisest liikumissuunast või asukohast. Tagasi hotellituppa noormees ei naasnud. Kuigi turvakaamera videotest nähtub, et noormees lahkus hotellist seljakotiga, jättis ta tuppa mitmeid väärtuslikke isiklikke esemeid. Videost on näha, et tal on seljas halli värvi kapuutsiga dressipluus ning jalas tumedad püksid. Politseile teadaolevalt oli hotellis Renelil kokkupuude ka ühe naisterahvaga, kuid tema isik on seni tuvastamata.

Kadunud Renel

Kõigil, kel on teavet otstava noormehe asukohast või tema käikudest pärast 28. juunit, palutakse sellest teatada politsei telefonil 730 8745 või politsei infotelefonil 612 3000. Reneliga kokku puutunud naisel palutakse viivitamatult endast teada anda hädaabinumbril 112.