Johannest nähti viimati 29. oktoobri öösel, mil ta lahkus Pärnus Hommiku tänaval asuvast meelelahutusasutusest. Mehe telefon on välja lülitatud, mistõttu ei ole võimalik temaga kontakti saada ega positsioneerimisega tema asukohta välja selgitada.

Politseinikud ja lähedased on kontrollinud mehe elukohta Sauga vallas ja haiglaid. Samuti ei ole Johannest teadaolevate sõprade-tuttavate juures. Kahjuks ei ole erinevad kontrollkäigud seni tulemust andnud ning töö lisainfo kogumisel ja mehe asukoha väljaselgitamisel jätkub. Politseipatrullidele ning otsingugrupile OPEROG on edastatud mehe kirjeldus ja teda otsitakse Pärnus ning selle lähiümbruses.

Politsei palub, et Pärnu kesklinnas ja Tallinna maantee läheduses elavad inimesed kontrolliksid esimesel võimalusel üle oma eramu juurde jäävad hooned, kuhu võimalik ka kõrvalistel inimestel ligi pääseda.

Johannes on umbes 170 cm pikk, tumepruunide lühikeste juustega ja keskmise kehaehitusega. Seljas võib tal olla valgete triipudega must kampsun, heledad teksapüksid ja jalas tumepunased tennised.

Kõigil, kes on Johannest pärast 29. oktoobrit näinud või omavad muud infot tema liikumise või võimaliku asukoha kohta, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Jaga
Kommentaarid