Fotol oleva 23-aastase Siimu pidasid Põhja prefektuuri kriminaalbüroo narko- ja organiseeritud kuritegude talituse ametnikud kinni tänavu juunis. Teda kahtlustatakse mitmetes vägivallakuritegudes.

Varem isikuvastaste kuritegude eest karistatud meest kahtlustatakse mitmes avaliku korra raskes rikkumises, kus suulised konfliktid arenesid sageli füüsilisteks kaklusteks. Vägivallakuriteod pani mees eeluurimise ajal kogutud info järgi toime 2016. aasta sügisel ja tänavu kevadel Tallinnas. Uurijatel on alust arvata, et mehe ohvriks võib olla langenud teisigi inimesi, kes pole endast seni teada andnud.

Mees on Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel ja kohtu loal vahistatud.

"Nüüd aga on meil vaja sinu abi. Kogutud info järgi pani ta vägivallakuriteod toime möödunud sügisel ja tänavu kevadel Tallinnas. Arvame, et Siim ründas inimesi, kes on siiani vaiki olnud. Otsime inimesi, keda mees ründas, kuid kes pole siiani sellest meile teatanud. Sinu sõnadest võib olla palju abi," kirjutab Põhja prefektuur Facebookis.

Politsei palub kõigil kannatanutel või inimestel, kel on informatsiooni mehe võimalike kuritegude kohta, anda sellest teada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo telefoninumbril 612 4449.