Eile kella 10.40 ajal laekus politseile teade võimalikust vabaduse võtmisest Tallinnas Humala tänaval. Politsei reageeris koheselt ja asus suurte jõududega selgitama juhtunu asjaolusid. Politseinikud viisid eile sündmuskohal läbi sõiduki- ja sündmuskoha vaatluse.

Hilisõhtul selgitasid kriminaalpolitseinikud välja kannatanu asukoha, kellelt vabadus võeti. Kannatanu pääses raskemate vigastusteta. Politseil on alust arvata, et kannatanu ja kahtlustatav tunnevad üksteist ning tegu võib olla omavahelise tüliga. Kriminaalmenetluse raames teostasid politseinikud läbiotsimisi.

Juhtunuga seoses otsib Põhja prefektuuri kriminaalbüroo fotol olevat 1983. aastal sündinud meesterahvast. Politsei selgitab ka halli värvi väikebussi Mercedes-Benz Viano numbrimärgiga 197 BPK asukohta. Politseil on alust arvata, et vabaduse võtmiseks ja isikuvastase kuriteo toimepanemiseks kasutati kirjeldatud väikebussi.

Palume kõigil, kel on infot mehe või kirjeldatud väikebussi asukoha kohta, anda sellest teada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo telefoninumbril 5690 4272.

Delfi andmetel said kiirreageerijad väljakutse Humala tänaval asuva külalistemaja juurde.

Humala tänava maja