Politsei pressiesindaja andis 11. veebruari hommikul teada, et Roman on leitud. "Romani asukoht on kindlaks tehtud ning mehega on kõik korras. Täname koostöö eest abipalve levitamisel. Palume mehe pilt uudisvoost aja möödudes eemaldada," vahendas politsei.

Aitäh kõigile, kes levitasid infot!

Viimati olid pereliikmed Romaniga kontaktis eile õhtul kella 18 ajal, mil mees telefonis lähedastega vestles ning muuhulgas teada andis, et asub Järve keskuse lähistel. Ööseks mees aga oma koju ei naasnud ning sest hetkest pole lähedased enam mehega ka kontakti saanud, sest tema mobiiltelefon on välja lülitatud.

Roman on 175 cm pikk ja keskmise kehaehitusega. Tal on tumedad juuksed ning tume habe. Seljas oli mehel must Nike jope, mustad dressipüksid ning tumedad jalatsid. Kodust lahkudes oli mehel kaasas kuldse ümbrisega arvuti, lisaks võib ta kaasas kanda ka bordoopunast seljakotti.

Info mehe kadumisest on edastatud patrullidele ning samuti on kontrollitud, ega mees ei viibi mõnes haiglas. Pereliikmete sõnul liigub mees tavapäraselt vaid liinibussidega, mistõttu edastati tema isikukirjeldus ka linnas ning maakonnas liikuvatele bussifirmadele.

Palume kõigil, kes meest näinud, helistada hädaabinumbril 112.