Neljatunnise reidi jooksul tabati Tallinnas kokku kuus tagaotsitavat (neli vahistamisega, kaks sundtoomisega). Lisaks tabati üks operatiivhuvi all olnud isik, kelle suhtes oli määratud sundtoomine (kui teda poleks tabatud, oleks alustatud tagaotsimine), lisaks peeti kinni üks aktiivses menetluses otsitav (kelle kohta polnud veel sundtoomist ega vahistamist vormistatud).

Samuti tabati üks alkoholijoobes kriminaalhooldusalune, kellel oli keeld alkoholi tarbida, ta viidi jaoskonda.

Põhja prefektuuri politseinikud tabavad igapäevase töö käigus keskeltläbi 35 tagaotsitavat kuus. Aastas kuulutatakse Eestis tagaotsitavaks ja politsei otsib taga üle 1000 inimese.

Sel aastal on Põhja prefektuuri politseinikud tabanud veel näiteks

- Rapla arestimajast põgenenu, kes saadi kätte Kiisal asuvast suvilast;
tapmises kahtlustatava, kes põgenes Hispaaniasse (analüüsi info põhjal viisid niidid Hispaaniasse, Hispaania politsei pidas ta kinni);
- Tallinnas asuva kullapoe röövis kahtlustatavad lätlased (analüüsi tulemusel saadi nimed ja rahvusvahelise koostöö tulemusena Läti politseiga peeti isikud Lätis kinni);
- Venemaal ennast surnuks kuulutanud narkokuriteos kahtlustatav, kuus aastat Eesti eest redutanud Sergei Grigorjevi.

„Inimesed peavad teadvustama, et kui kohus on otsuse teinud ja karistuse mõistnud, siis tuleb karistust kanda, olgu see viis päeva või viis aastat, otsus on tehtud. Otsusest kõrvalehoidumine ei tähenda vabadust, sellega kaasnevad pigem probleemid. Politseil ja teistel uurimisasutustel on seadusest tulenev õigus ja kohustus karistustest või menetlusest eemale hoidvaid inimesi taga otsida ja kinni pidada. Tagaotsitavate tabamine on üldise õiglustunde ja iga isiku turvatunde suurendamine,“ ütles Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre töövõite kommenteerides.