Päästjate saabudes põles kokku seitse garaažiboksi. Sündmuskohal käinud valvemenetleja tegi kindlaks, et põleng sai alguse kasutuseta garaažiboksist, sealt leiti ka hukkunud inimene.

Tänu põlengus saadud tõsistele kahjustustele, polnud tema sugu ja isikut võimalik kohapeal kindlaks teha. Tuli levis kasutuseta boksist edasi kuute teise garaažiboksi, need olid kasutusel. Teistes põlenud boksides oli palju erinevat vara, mis tules hävis. Päästjad panid tulekahjule piiri kella 5.49ks, hetkel toimub järelkustutus.

Kasutuseta hooned on ohtlikud, eriti veel siis, kui nende vahetus läheduses on teised, kasutusel hooned. Sama kehtib ka kasutuseta ruumide puhul. Antud juhul olid teistel garaažiboksidel kasutajad olemas, paraku sai traagiliste tagajärgedega põleng alguse just kasutuseta pinnalt.

On selge, et linnapildist peavad kaduma kasutuseta hooned, tegelikult peaksid kaduma ka kasutuseta garaažiboksid ning muud analoogsed kasutuseta pinnad. Seda just ennekõike inimeste tõttu, kes ennast nendesse meelevaldselt sisse seavad ning põhjustavad õnnetusi, milles esmased kahju saajad on nad ise. Nagu ka sellel korral.