Politsei seni kogutud info järgi kahtlustatakse meest selles, et 14. aprilli varahommikustel tundidel pani ta Raua tänava ristmiku lähistel toime seksuaalkuriteo. Kuriteo ohver ei vajanud arstiabi.

Põhja prefektuuri seksuaalkuritegude grupi juht Reimo Raivet kinnitas Delfile, et neiu ja mees ei tundnud teineteist. "Osapooled ei olnud omavahel tuttavad, nad ei tutvunud ka ööklubis ega liikunud sealt koos ära," selgitas Raivet.

Raivet märkis, et tänaval toimepandud vägistamisi, kus ohver ja teo toimepanija on omavahel võõrad, tuleb ette väga harva. "Tallinnas jõuab meieni teateid sellistest juhtumitest kord-kaks aastas," ütles ta ja rõhutas, et turvalisuse mõttes on alati hea liikuda peole ja peolt koju seltskonnaga. "Vaatamata sellistele üksikutele juhtumitele julgen öelda, et Tallinna tänavad on endiselt ohutud ja tegemist on erandliku rünnakuga,"

Sarnane juhtum leidis aset ka möödunud aasta lõppedes, kui Tallinnas Pelgulinna ja Kopli piirkonnas otsiti meest, kes ründas kahel korral naisi vägistamise eesmärgil. Ühel juhul jäi kuriteoepisood katse staadiumisse. Mees vahistati.