Politseinikud on tema sõnul palju pingutanud, et mehe tabamiseks vajalikke tõendeid saada, vahendavad ERR Uudised ETV saadet "Ringvaade".

"Tõepoolest on nüüd avalikkuse tähelepanu viimastel nädalatel pälvinud sellised kaks ekstreemset juhtumit, aga ma saan siiski oma töökogemuse pinnalt kinnitada, et sellised juhtumid, ütleme siis selge ajendita rünnakud, on siiski ka haruldased," rääkis Pikaro ja lisas, et üldiselt on vägivallategude puhul ründaja ja kannatanu vahel varem toimunud mingi konflikt või on olnud erimeelsusi.

Pikaro kinnitas, et politsei suhtub seesugustesse juhuslikesse rünnakutesse väga tõsiselt ning rakendab kurjategija tabamiseks suuri ressursse.

Pikaro sõnas, et peab eile tervisejooksu teinud naist rünnanud mehe tabamist politsei poolt üsna tõenäoliseks. "Teades, mis hea töö kolleegid on juba ära teinud, kui palju nad on pingutanud selleks, et tõendeid koguda, et seda isikut tuvastada, mina ei peaks seda üldse nii vähetõenäoliseks, et ta kätte saadakse," ütles ta.

Eile langes noor tervisesportlane Tallinnas Rahumäe kalmistu taga asuval jooksurajal rünnaku ohvriks ja hoiatas sotsiaalmeedias üksi jooksmas ja jalutamas käimise ohtude eest.