“Tuvastati rohkem lapsi, aga kõik ei andnud ütlusi,” ütleb Põhja prokuratuuri alaealiste osakonna vanemprokurör Lea Pähkel SL Õhtulehele. Politseini jõudis info Toivo Kleini tegude kohta laste juttude järgi. Tema „karjäär” sai alguse 2000. aasta suvel ühes Tallinna korteris. Mees tõmbas vaid kuueaastasel ohvril püksid maha ja hõõrus tema sugutit. 2003. septembris rahuldas Klein iga päev ehk vähemalt 30 korda sugulist kirge 11-aastase poisiga, kellel käskis samuti püksid jalast võtta ja hõõrus tema sugutit.

Ajavahemikul 2004. detsembrist kuni 2005. aasta septembrini astus Klein iga kahe päeva tagant Tallinna korteris ja teel Paidesse ning tagasi oraalsesse suguühtesse 12-aastase poisiga — imes lapse sugutit ja nõudis sama poisilt. 2005. aasta juunis sõitis ta vähemalt viis korda oma autos 13-aastase poisiga Tallinnast Paidesse ja hõõrus kannatanu sugutit. Kleini ohvrite keskmine vanus oli 12 aastat.

Kohtuotsust oodates on pedofiili parem käsi kramplikult näo ees. Hallide lokkidega kitsehabemega kõhetu mees üritab elu eest oma nägu varjata ja seisab seljaga saali poole. Enne otsust väriseb mees vähemalt viis minutit.

Keskharidusega Klein on abielus olnud. Varem teda karistatud pole. Enese ära elatamiseks tegi ta juhutöid ja varastas.

Põhja prokuratuuri andmeil on ainuüksi Tallinnas ja Harjumaal alates 2004. aastast laste seksuaalse kuritarvitamise eest kohtu alla antud 30 meest ja üks naine.