Toimus kolm liiklusõnnetust, kus sai kannatada kolm inimest. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Pime aeg on käes ja politsei soovitab autojuhtidel tuled ja kojamehed üle vaadata. Ka tuleks hakata mõtlema rehvivahetusele. Kergliiklejad peavad üles otsima helkurid ja need külge riputama. Pimedas liikuvatel inimestel soovitame kasutada ka valgusallikat, mis aitab neid õigeaegselt märgata.

Liiklusõnnetused

Kell 7.17 sõitis 24-aastane mees autoga Volvo XC70 Tallinnas Ussimäe teel Vana-Narva maantee suunas. Ta pidi teeandmise kohustust eiranud liinibussiga kokkupõrke vältimiseks pöörama vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku 36-aastase naise juhitud sõiduautoga Honda CR-V. Liinibussiga kokkupuudet ei olnud ja see lahkus. Honda juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Kell 11.40 sõitis 37-aastane mees Tartu maakonnas Kambja vallas Kambja-Rebase maantee kolmandal kilomeetril autoga Chrysler 300C vasakule teelt välja vastu teetruupi. Juht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kell 14.53 sõitis 78-aastane mees Maardus Keemikute tänaval autoga Peugeot 307 otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 42-aastasele naisele. Sõidukijuht sõitis sündmuskohalt minema ja peeti hiljem kinni. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.