Eile kella 13.10 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Puhangu tänaval Vihuri bussipeatuse juures, kus esialgsetel andmetel sõitis buss bussipeatusest välja ja bussis viibinud 80-aastane naine kukkus. Reisija toimetati AS Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Kella 10.05 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnu maakonnas Tori vallas Sindi linnas Pärnu mnt 5a juures, kus 41-aastane mees sõitis sõiduautoga Volvo V50 ja ebaõigelt valitud sõidukiiruse ja libeda tee tõttu kaotas sõiduki üle juhitavuse ning sõitis teelt välja vastu puud. Juht toimetati Pärnu Haiglasse.

Kella 18.08 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Ehitajate tee 148 juures, kus 67-aastane mees sõitis sõiduautoga Nissan Juke ja põrkas kokku paremalt poolt tulnud 26-aastase mehega. Esialgsetel andmetel jooksis jalakäija teele väljaspool reguleeritud ülekäigurada. Jalakäija toimetati sündmuskohalt Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 25 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Politsei tuletab meelde, et alkohol ja sõiduki juhtimine ei käi kokku. Pühade eel on lähedastel, tuttavatel või kaasliiklejatel võimalus õigel ajal sekkuda ja hullem ära hoida. Enne peole sõitmist tuleks kokku leppida, kes seltskonna turvaliselt koju toimetab.