Reedel kell 17.28 teatati, et Rakvere linnas Narva maanteel endise naftabaasi territooriumil põleb sõiduauto. Päästjad kustutasid masina.

Kell 21.40 teatati häirekeskusele, et Kohtla-Järve linnas Sõpruse tänaval midagi põleb. Sündmuskohale saabudes selgus, et garaažide juures põles praht. Põleng kustutati.

Laupäeval kell 6.02 käisid päästjad kustutamas Narva linnas Sädeme tänaval põlevat prügikasti.

Kell 23.54 käisid päästjad kustutamas Narva linnas Kangelaste prospektil põlevat prügi.

Eile kell 13.06 teatati häirekeskusele, et Jõhvi linnas Rakvere tänaval Maxima kaupluse juures põleb veoauto. Sündmuskohale saabudes selgus, et auto põlengu tekkepõhjuseks oli pidurisüsteemi rike ning autojuht ise kustutas ära. Päästjad tegid järelkustutustöid.

Kell 21.59 said päästjad väljakutse Tamsalu valda Sääse alevikku Sääse tänavale, kus 5-korruselises mahajäetud majas igas WCs põles paberipraht, mille päästjad kustutasid ämbri veega. Oletatav põhjus on süütamine.

Kell 22.46 teatati häirekeskusele, et Kohtla-Järve linnas Endla tänaval põleb sõiduauto. Päästjate saabumisel oli autoomanik masina juures ning kapoti alt tuli suitsu. Päästjad kustutasid põlengu, mille põhjuseks oli tehniline rike.

Reedel tegi Ida-Eesti pommigrupp kahjutuks Illuka vallast Kivinõmme küla lähedalt metsast leitud 75 mm mürsu ning Vaivara vallast Hundinurga külast raietööde käigus leitud 155 ja 75 mm mürsud ning kaks 81 mm miinipildujamiini.