Saaremaa:
Teisipäeva õhtul kella 18:21 ajal tuli teade, et Pihtla teel Kuressaare linna lähedal takistab murdunud puu liiklust. Päästjad tõstsid puu teelt kõrvale.

Raplamaa:
14. septembril kella 09:45 ajal tuli teade et Raplas Heina tänavas on puu langenud elektriliinile. Kohale kutsutud elektrikud lülitasid liinist voolu välja ning päästjad eemaldasid murdnunud puu liinidest.

Pärnumaa:
Täna hommikul käisid päästjad tormi kahjusid kõrvaldamas:
Kell 08:56 ajal eemaldasid päästjad Pärnus Õhtu põigus sõiduteelt suure puuoksa.
Kell 08:35, Koonga vallas Kiismaa külas sulges teele murdunud puu liikluse mõlemal sõidusuunal.
Kell 08:22 Tahkuranna vallas Leina küla lähedal oli murdunud puu kukkunud Tallinn-Ikla maanteele ning sulgenud liikluse ühel sõidusuunal.
Kell 08:00 Pärnus Supeluse tänaval, murdnud puu takistasl liiklust ühel sõidusuunal.
Kell 07:59 Pärnus Vana-Sauga tänavas. Puu murdunud jakukkunud üle kõrvalhoone, lõhkudes selle katuse ja riivanud ka maja katuse serva, lõhkudes selle räästakasti.
Kell 07:58 Pärnu Sambla tänav, puu murdunud sõiuduteele
Kella 05:45 ajal tuli teade, et Pärnus Karja tänaval pillub elektriliinist sädemeid. Päästjad sõitsid kohale olukorda kontrollima. Elektriliin oli purunenud ning tuulega  vastu posti kõikudes pildus
sädemeid. Kohale kutsuti elektriavariibrigaad.

Teisipäeva õhtul kella 22:32 ajal eemaldasid päästjad Tõstamaa lähedal sõiduteelt murdunud puu.
Kella 17:27 ajal eemaldasid päästjad Võistes sõiduteelt murdunu puu, mis takistas liiklust ühel sõidusuunal.
Kella 13:44 ajal eemaldasid päästjad Võistes sõiduteelt murdunud puu, mis sulges liikluseks mõlemad sõidusuunad.
Kella 13:09 ajal tuli teade, et Pärnus Rääma tänava ristmikul ripub kaabel tee kohal ning taksitab suuremate autode läbipääsu. Tegemist oli sidekaabliga ning päästjad kerisid kaabli kokku ning panid posti alla.

Läänemaa:
Teisipäeval kella 19:55 ajal põles Haapsalus Tallinna maanteel kaubamaja seinal välireklaami harukarp. Elektrikilbist lülitati vool välja ning edasist tule leviku ohtu ei olnud.
Õhtul kella 19:28 ajal eemaldasid päästjad Oru vallas Saunja külas teelt murdunud puu, mis takistas liiklust ühel sõidusuunal.

Järvamaa:
Kolmapäeval kella 10:33 ajal eemaldasid päästjad Roosna-Allikul teelt suure puuoksa, mis taksitas liiklust.
Teisipäeval kella 11:40 ajal tuli teade, et Türil Kaare tänavas on tänavavalgustuse post viltu vajunud. Päästjad toestasid posti ning kohale kutsuti valla esindaja, kes asjaga edasi tegeles.