Kohus tunnistas Suvorova süüdi tapmises ja kehalises väärkohtlemises ning mõistis talle kaheksa aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse, mida vähendati lühimenetluse tõttu kolmandiku võrra. Trellide taga peab naine veetma viis aastat ja kaheksa kuud, millest seitse on juba eelvangistuses kantud.

Kohus mõistis Suvorovale karistuse, millist nõudis kohtuvaidluses ka Põhja ringkonnaprokurör Ainar Koik, kuigi Suvorova kaitsja Eva Rivis leidis, et tema kaitsealusele tuleks mõista leebem karistus.

Suvorova peab riigieelarve tuludesse kandma ka menetluskuludena sundraha 725 eurot ja ekspertiisitasu 7470 eurot.

Süüdimõistetu võib kohtuotsuse apelleerida 15 päeva jooksul alates tõlgitud kohtuotsuse kättesaamise päevast.

Süüdistuse järgi tappis Suvorova mullu 9. oktoobri hilisõhtul või ööl vastu 10. oktoobrit Tallinnas Vabriku tänaval asuvas korteris oma sõbranna, 1990. aastal sündinud naise, lüües teda korduvalt noaga.

Eeluurimise lõppedes sai Suvorova süüdistuse ka kahe alaealise kehalises väärkohtlemises samal õhtul ja ööl.

Suvorovat on varem kohtulikult karistatud ning tookord valeütluse andmise eest. Karistuseks mõisteti Suvorovale 2009. aastal 30 päeva tingimisi vangistust pooleteiseaastase katseajaga, mis lõppes 2010. aasta detsembris.

21-aastase naise tapmise eest peeti Suvorova kinni möödunud aasta 10. oktoobril, mil katseaeg oli lõppenud. Vahi alla võeti naine kaks päeva pärast kinnipidamist.