Vene Delfi kirjutab, et mõrvas kahtlustatakse Jelena abikaasat Sergeid. Naise tuttavate sõnutsi oli Sergei mõni aeg tagasi ähvardanud, et tapab Jelena ära. Paari nädala eest mees kadus, ta võttis kaasa kodu võtmed.

Varasemalt on Sergei Jelenat peksnud ning naise tuttavate sõnutsi ähvardanud teda ka relvaga. Põhjuseks oli armukadedus. Rünnaku pärast pöördus Jelena esiti ka politseisse, ent võttis siis avalduse tagasi.

Laupäeval viibis Jelena ilusalongis üksinda. Vene Delfi andmetel leiti surnukehalt noahaavad ning naist oli ühtlasi kõvasti pekstud.

Sergei peeti kahtlustatavana kinni. Täna taotles Viru ringkonnaprokuratuur tema vahistamist. Viru maakohus rahuldas prokuratuuri taotluse ning võttis meest kohtueelse menetluse ajaks vahi alla.

"Kuigi kahtlustatav ei oma kehtivaid kriminaalkaristusi, käesoleva kahtlustuse aluseks olevate asjaolude pinnalt saab rääkida mehe kalduvusest toime panna isikuvastaseid kuritegusid ning esineb reaalne oht, et vabaduses võib mees toime panna uue kuriteo," selgitab Viru ringkonnaprokuratuuri prokurör Jaanika Kõrgmaa.

Jelenat jääb leinama kaks tütart - üks neist õpib keskkooli lõpuklassis, teine alles teises klassis. Eelmisel kuul sai Jelena 42-aastaseks.

Jelena esimene abikaasa Andrei oli Narvas tuntud ärimees. 2012. aastal leiti ta oma kodu pööningult pooduna. Meedikud kinnitasid, et tegu oli enesetapuga, ent paljud meest tundnud inimesed kahtlesid selles. Politsei uurimist siiski ei algatanud.

Jaga
Kommentaarid