Ida-Eesti häirekeskus sai Kunda linnas Toolse teel juhtunud õnnetusest teate reedel kell 20.03. Päästeteenistuse andmetel oli teatajaks juhuslik mööduja, kes kuulis oigeid, kirjutas Virumaa Teataja.

Ida-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Eve Ojala rääkis, et naine kukkus kaldalt alla piirivalvekordoni juures. Teekonna pikkus järsakul oli päästjate hinnangul umbes 20 meetrit. Naine jäi pidama vana lamandunud puu juures.

Päästjatele tõttasid appi naist järsakust üles sikutama üks piirivalvur, kiirabi autojuht ja kohale kihutanud politseinik. Ojala sõnul oli naine teadvusel ja kiirabi viis ta Rakvere haiglasse.

Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla ütles, et kannatanul suuremaid vigastusi ei olnud ja ta lasti pärast uuringute tegemist haiglast koju.

Rakvere politseiosakonna pressiesindaja Mari Riina Rist rääkis, et 31aastane Tatjana grillis koos sõpradega Kundas Kronkskaldal Armastuse kivi juures lõkkeplatsil.

Mingil ajahetkel ta libastus ja veeres kaldast alla. Sõbranna läks küll Tatjanale appi, kuid liiga järsu nõlva tõttu neil koos üles tulla ei õnnestunud.