Mõned G4S sündmused lõppevast nädalavahetusest:

Pühapäeval, 28. veebruaril peale südaööd sai G4S patrull väljakutse ühte Tallinna vanalinna baari, kus toimus kaklus. Kolme minutiga saabunud patrull pidas kohapeal kinni mehe, kes oli kakluse algataja. Rüseluse käigus olid kaklejad tekitanud baarile kahju hinnanguliselt saja euro väärtuses. Turvatöötaja andis korrarikkuja üle politseile.

Laupäeval, 27. veebruaril kella poole kuue ajal õhtul tabas G4S turvatöötaja ühes Pärnu kaupluses noormehe, kes oli varastanud purgi energiajooki Red Bull. Turvatöötaja andis noormehe üle politseile.

Laupäeval, 27. veebruaril kella 12 ajal päeval pidas G4S turvatöötaja ühes Valga kaupluses kinni mehe, kes varastas enam kui viie euro väärtuses alkoholi. Kinnipeetud mees anti üle politseile.

Laupäeval 27. veebruaril kella poole kahe ajal öösel sai G4S patrull väljakutse ühte Otepää baari. Seal oli alkoholiga liialdanud mees muutunud agressiivseks ning lõhkus baariletil olevaid pudeleid ja klaase. Turvaettevõtte ekipaaž saabus kolme minutiga ja pidas mehe kinni. Turvatöötajal tuli mehe kinnipidamisel kasutada käeraudu. Kinnipeetu anti üle politseile.

Laupäeval, 27. veebruaril peale südaööd sai G4S patrull väljakutse ühte Tallinna Järve linnaosas asuvasse baari. Seal oli purjus mees löönud rusikaga katki suitsuruumi aknaklaasi. Vandaalitseja vigastused olid kerged ja esmaabi ta ei vajanud. G4S turvatöötajad pidasid mehe kinni ja kutsusid sündmuskohale politsei, kes korrarikkuja endaga kaasa võtsid.