Politsei sai teate õnnetusest Saue vallas Jõgisoo külas täna kell 18.30. Sõiduauto Toyota liikus mööda Vana-Keila maanteed, kui kaotas ühel hetkel kurvis juhitavuse ning sõitis teelt välja vastu puud, ütles Delfile Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava.

Sündmuskohale saabunud politseipatrull tuvastas sõiduki arvataval juhil, 42-aastasel mehel, kriminaalkorras karistatava alkoholijoobe. Ühtlasi selgus, et mees on tagaotsitav varasemate liiklusalaste rikkumiste pärast.
Mees peeti kinni ning viidi arestimajja. Mehel puudus ka juhtimisõigus.

Autos tagaistmel kaasreisijatena viibinud 20-aastane naine ja 23-aastane mees viidi tervisekontrolliks haiglasse. Nende joove on selgitamisel ning hetkel teadaolevalt nende vigastused ei ole rasked. Tagaistmel olnud kaasreisijad ei kasutanud turvavarustust. Esiistmel viibinud kaasreisija kannatada ei saanud, kuid oli samuti alkoholijoobes.

Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Alo Valdlo sõnul mõni õnnetus hüüab tulles. "Kõik avarii asjaolud on selgitamisel, ent sündmuskohal avanenud vaatepilt alkoholijoobes reisijatest ning autost leitud mitmetest alkoholipudelitest ilmestavad seltskonna hoolimatust enda, oma sõprade ning kaasliiklejate elude suhtes," sõnas välijuht.