Laupäeval sai häirekeskus teate, et Harjumaal Maardu linnas Kallasmaa tänava korteris löödi peretüli käigus 69-aastast meest jalutuskepiga. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 65-aastase naise. Juhtunu uurimiseks alustati menetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel.

Sarnaseid vägivallajuhtumeid oli nädalavahetusel ohtralt, kusjuures enamasti oli mängus ka alkohol. Mõned näited: Tallinnas Asunduse tänaval lõi sõidukijuht 52-aastast bussijuhti, Akadeemia tee korteris lõi 55-aastane mees peretüli käigus 55-aastast naist, joobes mees ähvardas Tartus taksojuhti kirvega, Tartus löödi autoparkla valvurit, Kohtla-Järvel löödi kaupluse juures terariistaga 20-aastast meest, Sillamäel tungis joobes 25-aastane mees kallale oma 31-aastasele abikaasale, Narvas tekitas purjus 48-aastane mees valu oma 48-aastasele abikaasale, Kohtla-Järvel lõi 57-aastane naine oma 31-aastast tütart, Haapsalus lõi 32-aastane mees oma 67-aastast isa, Pärnus ründas 32-aastane mees 61-aastast ettevõtte juhatajat. Ja see loetelu pole ammendav.

Politsei- ja piirivalveamet sai möödunud nädalavahetusel 162 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 13 avaliku korra rasket rikkumist ja 78 varavastast kuritegu, mille seas 68 vargust. Väärtegusid registreeriti 445.